Jolly Scholars
If you think education is expensive, try ignorance!
 
 
 

Welkom op onze website 

'If you think education is expensive, try ignorance!' 

De filosofie achter dit citaat heeft ons gemotiveerd om The Jolly Scholars te starten. Het wordt toegeschreven aan Derek Bok, directeur van Harvard University. Aristoteles zei: 'Education is the best provision for old age'. De gemene deler hier is voor ons: onderwijs is bedoeld voor de lange termijn! 

Onderwijs is volgens ons dus veel meer dan alleen de kennis en vaardigheden van de leerstof. Goed onderwijs verbreedt de blik op de wereld. Het voorziet de leerlingen van tools, interesse en ervaringen die hen later van pas zullen komen. Internationalisering vinden wij hierbij een essentieel onderdeel. Wij zijn van mening dat elke school hier een bijdrage aan zou moeten leveren en onze missie is om daarbij ondersteuning te bieden!

Wie zijn de Jolly Scholars? 

Wij zijn twee enthousiaste onderwijsprofessionals met veel expertise en ervaring op het gebied van internationalisering.

  Wat bieden wij?

  • Advies aan scholen in het voortgezet onderwijs bij het implementeren van internationalisering en tweetalig onderwijs. Wij geven advies aan management- en docententeams.
  • Internationale onderzoeksopdrachten. Het grootste project waar wij op dit moment aan werken is: Worldschool. https://www.worldschool.nl/